lördag 26 november 2011

Inte blev det något........

.....adventspysslande igår... Hela familjen samlad vid 18-tiden, grytan med mat puttrade som bäst, det doftade underbart och det mesta var klart, även vinet var upphällt när mannen och hans två tjejer kom hem. Mannen hade pratat med brorsan så de blev hastigt och lustigt inbjudna till fredagsmiddag..... jaha, vad hade vi att dryga ut maten med??? Det skulle inte räcka till dem också utan lite trollande.... mer sallad, mannen fick iväg och köpa ett gott bröd, och en extra knippe sparris...... så räckte det till alla!

Så mysigt det är med spontangäster, att ta vad man haver, dela och njuta tillsammans - härligt! Vi hade en härlig middag tillsammans, en massa mat och snack. Tjejerna stack iväg för att leka och vi satt kvar och pratade. Tillsammans har vi ett härligt gäng tjejer, 7, 8, 10, 10 och 12 år. De har så mycket kul tillsammans.

Så inte blev det något adventspysslande, men tjejerna pysslade med glitter.....i massssssor. Alltså, hur är det möjligt att lyckas använda så mycket glitter.


Det var glitter precis överallt..... underbara alster producerade de, men vi lär hitta glitter på de mest intressanta ställen de närmaste veckorna.....


Det var ju sådär kul att städa efter detta pysslande.... Nu får vi se till att göra fina tavlor eller något av dessa alster så att allt jobbet inte varit förgäves!


Men titta. lite adventspyssel blev det ju, det står God Jul...... Man får vara glad för det "lilla".....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar