onsdag 5 oktober 2011

Vilken sömntuta....

...det var i huset idag (inte jag då, som varit en riktig morgontidig tjej...). Det är studiedag idag så jag och dottern är lediga. Det blev lite extra mys framför TVn med pannkakor till kvällfika igår. Skönt att ha lite extra tid efter träningen på tisdagen, annars är det mest snabbt, snabbt, skynda, skynda efter träningen för att hinna med dusch, mat och läxa innan det är dax att sova.

Så dottern passade på att sova lite extra, det var precis en mysig tjej i pyjamas med sömn i ögonen som kom nerför trappan, stapplade bort till nya favoriten, gungstolen, la sig under filten och satte igång TVn. Det är vardagslyx för henne, här hemma är det inte TV på morgonen. Nyheter för mamman, men inga barnprogram, dottern blir lätt fixerad vid TVn och glömmer helt bort tid och rum och att det ska bytas kläder, ätas, borstas tänder och hår för att bli klar för skolan, och mamman är så tröööööööööött på att tjata och gnata så vi har helt slopat TV. Men en studiedag är det ju annat.... lyx helt enkelt!



Vi väntar på att kusinen ska dyka upp, hon har också studiedag och vi "räddade" henne från att behöva åka med sin mamma och syster till Ullared idag. Ringde och frågade om hon ville vara med oss idag istället.

Vi har inte bestämt vad vi ska göra idag, det finns en hel del önskemål - lekhus, simhall, picknick, bio, bowling, hem till mormor och morfar (farmor och farfar för kusinen....). Middag hos mormor och morfar är redan bokat, får se vad mer vi känner för.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar