lördag 1 oktober 2011

Trädgårdshjälp....

....mottogs tacksamt igår. Snacka om att tjejerna jobbade på med stor entusiasm!!!

Mannen och jag fick ett fint äppleträd i present när vi hade vår 40-års fest för några veckor sedan, det där trädet har vi tänkt plantera ett bra tag nu med andra ord, kände att det verkligen var dax att få i jorden. Vi ska ha det i vårt hem på Landet. Det finns inte plats i trädgården till vårt andra hus.


Som dom jobbade och slet våra småtjejer, de var verkligen klädda för trädgårdsarbete......varför ska man inte vara snygg när man jobbar i trädgården??? Så på med tröja med paljetter och glitter, tunna tights och klackaskor, samt finaste mjukisdressen i lila..... härliga ungar! 


Finaste väskan måste ju också vara med när man jobbar i trädgården, Johannas nyaste favoritväska! Så nöjd, det är verkligen blått och turkost som gäller.....

Det blev så inspirerade att det var svårt att få in dem till mat och fredagsmys! De ville fira sitt goda arbete.....


.....med att sätta flaggor i grusen....härligt. Imorgon ska trädet ner i jorden och nästa år får tjejerna förhoppningsvis skörda något gott äpple från trädet de planterat! Goingar!

1 kommentar:

  1. Åhh, vad mysigt! Och så lyxigt det låter med "vårt hus på landet" och "vårt andra hus". :)
    Jag blir så glad när jag läser din blogg Pernilla. Du verkar verkligen ha "hittat hem" och du låter så lycklig och harmonisk. Så skönt.
    Stor KRAM!!

    SvaraRadera