lördag 22 oktober 2011

Lördagslyx.......

....är att hälla upp ett gott kallt vitt vin, laga till en god fisksoppa och mysa hela kvällen.....nu blev det ju inte riktigt så ikväll..... Vinet och soppan blev det, men med diskmaskinshaveri fick mannen ge mer kärlek åt diskmaskinen än åt moi.....


Skönt att man har en händig man som inte bangar för att huvudstupa ge sig in i diskmaskinen när den strular.....bokstavlingen talat..... Maskinen har diskat dåligt hela veckan, men idag var det sämre än någonsin och då gjorde han slag i saken. varje del som gick att ta av tog vi av, vi diskade, rengjorde och spolade allt som gick att spola. Jag stod i badrummet och spolade igenom rör och annat så det stänkte över både mig och badrummet.... men rena blev alla attiraljer!


Imponerad över hur han fick ihop allt.... nu diskar den för fullt igen, håller alla tummar och tår för att den fungerar nu, annars blir det soptippen för "skiten" (diskmaskinen då alltså...) och vi får börja surfa på blocket, denna lifesavior! I veckan gjorde mannen ett blixtinköp av en ny spis till huset på landet. Den la av när det lagades kvällsmat en kväll, nästa dag var en ny inhandlad på blocket!!! Finare än finast var den spisen!

När diskmaskinen äntligen var igång igen så blev det både kallt vin och god fisksoppa, mums!

Ha en riktigt skön lördagskväll, det har vi!!!! Kram Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar