torsdag 13 oktober 2011

Kampanj för livet.....

......och för bättre kunskap om en fruktansvärd sjukdom som drabbar alldeles för många kvinnor. Men denna sjukdom drabbar inte bara kvinnorna, denna fruktansvärda sjukdom drabbar alla nära och kära runt omkring kvinnorna, männen, mammor och pappor, barn, vänner, kolleger ja hur många som helst.

Låt oss alla hjälpas åt på det sätt vi kan för att det ska kunna forskas och uppmärksammas mer om allt kring denna sjukdom. Köp ett rosa band, skänk pengar, engagera dig i detta ämne, det minsta alla kan göra det är att undersöka sina bröst varje månad, och hjälpa till att påminna att vi ska undersöka våra bröst. Gå på era bokade mammografiundersökningar. Ta detta på största allvar och var rädda om er!



Såhär vacker är min favoritjeansjacka med årets rosa band. De är verkligen fina och går till en otroligt viktigt ändamål.

Tänker på er alla som har haft denna sjukdom, de som övervunnit den och fortfarande finns tillsammans med oss och på de som inte kunde stå emot denna sjukdom och som för alltid har lämnat ett tomrum efter sig. Jag har följt kamper för bröstcanser på nära håll och vet hur fruktansvärt tufft det varit. Var rädda om varandra och tänk på att njuta av varje dag och nära och kära omkring dig.

Kram på er!
Pernilla

1 kommentar:

  1. Det är verkligen allt för många som drabbas, men forskningen går verkligen framåt vilket förhoppningsvis får framtiden att se ljusare ut.

    Tack så jätte mycket för all din respons Pernilla. Det stärker mig verkligen:)

    Ser fram emot ditt besök i min butik. Kram Daniella

    SvaraRadera