torsdag 6 oktober 2011

En massa lek.....

....och bus fyllde vi dagen med igår. Jag, dottern och kusinen var lediga, tjejerna hade studiedag. Kusinen kom redan på morgonen, så de började leka direkt! Det var barbie, dockor, pyssel, ut och sen kallade jag på frukost! Tänk om man ens hade haft hälften av deras energi....

Det pysslades massor, både glitter och lim lite överallt kan jag se.... men det är det värt!


Så mycket koncentration! Det blev både studsmatta och bus ute innan vi åt lite luch och begav oss iväg till Funhouse i Malmö, man hör ju på namnet hur bra det måste vara.......Vilken eftermiddag vi hade, tjejerna var i princip helt ensamma på stället, det var en tjej till där. De for och flög över hela stället....behövde inte vänta eller köa till något, rena lyxen!


Tjohoooo vad kul det är att hoppa och leka..... Håret flög och de var svettiga efter mindre än 10 minuter...



Man kan hoppa på alla möjliga olika sätt och vis.....



Massa klättrande hanns också med!

För mamman blev det till att vara fotograf, dricka kaffe och läsa bok. Inte för att det blev myckt läst, ständigt något att titta på, fixa eller hjälpa till med. Men det var så kul att se hur roligt tjejerna hade och hur mycket de njöt av att vara tillsammans. Länge sedan de två lekte på detta sättet!

Avslutade dagen med att äta en ordentlig middag hos mormor och morfar (farmor och farfar för kusinen). Mormor "utfodrade" verkligen oss med en massa god mat, även om efterrätten hade en del övrigt att önska.... men middagen var underbart god! Tack kära mamma.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar