onsdag 28 september 2011

Sovrummets uppfräschning....

...fortsätter. Fast att kalla det uppfräschning är kanske att ta till i underkant! Det behöver "byggas" om helt!

När vi byggde vår tillbyggnad så blev en av konsekvenserna att vi tog bort en liten kupa på baksidan, det var den kupan som fanns i vårt lilla sovrum. Detta innebar att hela vårt sovrum behövde byggas om. Kupan försvann som sagt, vi satte in ett takfönster och nu handlar det om att få till resten av rummet. Det är ett evinnerligt pillande, kan lungt säga att det finns måååååånga vinklar i detta rum!

Redan innan vi byggde till hade vi ett väldigt litet sovrum (det fick i princip plats en säng) med snedtak, konstiga vinklar och en kupa. Nu har vi ett större rum (en bonus som vi inte riktigt räknat med...) men med ännu mer snedtak, vinklar och utmaningar i hur man ska hitta en lösning!




Intressant utmaning helt enkelt! Detta uppdrag kräver verkligen tålamod, kunskap och en massa kluriga tankar. Min man har gjort ett fantastiskt jobb de senaste dagarna. Jag är imponerad. Nu börjar det se ut som att det faktiskt kommer att bli ett sovrum för oss och inte ett skräprum....... skönt! Jag har också jobbat en massa med rummet, jag har varit ansvarig för isoleringen, varit hantlagare och sett till att blodsockret hållits på en bra nivå, inte minst viktigt med detta pillerijobb!


Kolla in vinklar och vrår som är byggda i båda hörnen......


Kan ju verkligen säga att vi längtar efter att få ett eget rum och inte sova i en bäddsoffa och en halv dubbelsäng. Tjejerna ser också fram emot att slippa vara tre i samma sovrum och ha ett sovrum som är helt fullt med sängar! Nu är vi verkligen på väg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar